Avaleht

Karl Levoll

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1994 "Ameerika mäed " Mängufilm Direktor
1993 "Suflöör " Mängufilm Direktor Teatrikülaline
1992 "Need vanad armastuskirjad" Telemängufilm Direktor Fotograaf Rootsis
1991 "Surmatants " Mängufilm Direktor
Administraator
1989 "Äratus " Mängufilm Direktor
1989 "Pahupidi" Mängufilm Direktor
1988 "Nõid " Mängufilm Direktor
1987 "Metsluiged" Mängufilm Direktor
1986 "Majaaluste keldrite kohandamine varjendeiks" Populaarteaduslik film
Muud liigitused
Toimetaja
1985 "Liikumine ja lapsed" Populaarteaduslik film Direktor
1985 "Sõjaliste teadmiste propagandist" Populaarteaduslik film
Muud liigitused
Direktor
1984 "Tulestiihia vastu" Muud liigitused Direktor
1983 "Suletud ring " Telemängufilm Direktor
1982 "Jälle kevad" Dokumentaalfilm Direktor
1982 "Produktiivkarja moodustamine" Muud liigitused Direktor
1982 "Ring vabaks!" Muud liigitused Direktor
1982 "Tere, hereford!" Dokumentaalfilm Direktor
1981 "Laeva torujuhtmete ja armatuuri remonttööde mehhaniseerimine" Muud liigitused Direktor
1981 "Narri põldu üks kord..." Dokumentaalfilm Direktor
1981 "Voolukambrite kasutamine" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Direktor
1980 "Jaapani mere kaldal" Dokumentaalfilm Direktor
1980 "Metsatööd reduktorita saega" Muud liigitused Direktor
1980 "Tõuemiste pidamine" Populaarteaduslik film
Muud liigitused
Direktor
1979 "Olümpialase autogramm" Muud liigitused Direktor
1978 "Navigaator Pirx " Mängufilm Direktor
1975 "Tantsib Tiit Härm" Dokumentaalfilm Direktor
1974 "Ohtlikud mängud " Mängufilm Direktor
1974 "Punane viiul " Mängufilm Direktori asetäitja
1972 "Väike reekviem suupillile " Mängufilm Direktor
1971 "Tuuline rand " Mängufilm Direktori asetäitja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm