Avaleht

Tuuli Roosma

Produtsent ja teleajakirjanik Tuuli Roosma on sündinud 26. mail 1975. Ta lõpetas 1990  Tallinna Rahumäe Põhikooli, 1993 Kopli Kunstikeskkooli, 1997 Tallinna Tehnikaülikooli Kõrgema Majanduskooli, 1998 Tartu Ülikooli Avatud Ülikooli ajakirjanduse erialal ja 2006 Media Business Schooli programmi "Master in European Audiovisual Management" Hispaanias. 1995. aastast töötanud teles saatejuhi, toimetaja ja produtsendina. Toimetanud ja juhtinud telesaateid "Vaaderpass", "... ja jumal lõi naise", "Mamma mia", "Öö valitutega", "Nõrgim lüli" ja "Saladused". Ta on toimetanud ja produtseerinud saateid "Kuldvillak", "Paras paar", "Tere õhtust!", "Kahevõitlus", "Magnet", "Õige valik", "Pereelu", "Koosolek" ja "Eesti muusika karikas". 1998–2000 TV3 turundusspetsialist ja turundusjuht. 2007 asutas produktsioonifirma Reede, kus ...

Loe edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Litsid" Teleseriaal Produtsent
2015 "Kristus elab Siberis" Dokumentaalfilm Kaasprodutsent
2012 "Suletud uste taga" Teleseriaal Produtsent
2012 "Ühikarotid: Õed" Teleseriaal Produtsent
2010 "Ühikarotid" Teleseriaal Produtsent
2008 "Fritsud ja blondiinid" Dokumentaalfilm Tegevprodutsent
2008 "Saladused" Teleseriaal Produtsent
2008 "Teie pilet, palun!" Dokumentaalfilm Produtsent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm