Avaleht

Sergei Kibus

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Teofrastus" Animafilm Kaasprodutsent
Režissöör
Stsenarist
Monteerija
2018 "Kapten Morten lollide laeval" Animafilm Operaatori assistent
Fotograaf
2018 "Lendoravasõda " Dokumentaalfilm Monteerija
Värvimääraja
2018 "Maria ja seitse pöialpoissi " Animafilm Operaator
Monteerija
Valgustaja
2017 "Miriam järve ääres" Animafilm Režissöör
Operaator
Valgustaja
2017 "Nukud ja tootemid" Dokumentaalfilm
Animafilm
Režissöör
Stsenarist
Operaator
Animaator
Värvimääraja
Kujundaja
2016 "Miriami kana unistus" Animafilm Operaator
Valgustaja
2014 "MUHU: Ätsed ja roosid" Dokumentaalfilm Operaator
Kujundaja
Värvimääraja
2012 "Tuvid" Dokumentaalfilm Konsultant
Kujundaja
Tõlkija
2012 "Vikatimehe poeg" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija
Surm
2011 "Suur jõgi, 2: Delta" Dokumentaalfilm Tõlkija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm