Avaleht

Harry Lepp

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1998 "Georgica " Mängufilm Kunstnik-dekoraator
1997 "Aruanne" Tudengifilm Kunstnik
1995 "Kirjad idast " Mängufilm Ehitaja
1994 "Jüri Rumm " Mängufilm Kunstniku assistent
1992 "Balti armastuslood: Mattias ja Ann. Eesti kevad 1991" Mängufilm Tootmisjuhi abi
1992 "Tule tagasi, Lumumba " Mängufilm Kunstnik-dekoraator
Operaatori assistent
1991 "Rahu tänav" Mängufilm Kunstnik-dekoraator
1990 "See kadunud tee " Mängufilm Kunstnik-dekoraator
1988 "Doktor Stockmann I jagu " Telemängufilm Konsultant
1988 "Doktor Stockmann II jagu " Telemängufilm Konsultant

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm