Avaleht

Ain Lepp

Avaleht

Ain Lepp

Ain Lepp

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Pinge" Tudengifilm Operaator
2011 "Heeringas Veenuse õlal" Muud liigitused Operaator
2011 "Kahe tule vahel" Dokumentaalfilm Operaator
2003 "Röövel Ööbik" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2001 "Kalamaja-puitlinna võimalus" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2000 "Lotte reis Lõunamaale" Animafilm Sünkroontaustad
1999 "Armastuse võimalikkusest" Animafilm Sünkroontaustad
1999 "Inimkaamera" Mängufilm Helirežissöör
1999 "Sellised kolm lugu: Kõrbekuu" Mängufilm Sünkroontaustad
1999 "Viola" Animafilm Sünkroontaustad

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm