Avaleht

Ain Lepp

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Pinge" Tudengifilm Operaator
2011 "Kahe tule vahel" Dokumentaalfilm Operaator
2003 "Röövel Ööbik" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2001 "Kalamaja-puitlinna võimalus" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2000 "Lotte reis Lõunamaale" Animafilm Sünkroontaustad
1999 "Armastuse võimalikkusest" Animafilm Sünkroontaustad
1999 "Inimkaamera" Mängufilm Helirežissöör
1999 "Sellised kolm lugu: Kõrbekuu" Mängufilm Sünkroontaustad
1999 "Viola" Animafilm Sünkroontaustad
1998 "Georgica " Mängufilm Sünkroontaustad

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm