Avaleht

Vladimir Artjomenko

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1992 "Taasleitud kivi" Filmikroonika Režissöör
1990 "Kuivendustehnika ja meetodid" Dokumentaalfilm Režissöör
1989 "Seda peab teadma" Muud liigitused Režissöör
1988 "Mänguasjade komplekt Fantaasia" Reklaamfilm Režissöör
1988 "Soolatoos" Reklaamfilm Režissöör
1988 "Televiisor Safiir-412" Reklaamfilm Režissöör
1987 "Korrosioonikindel raudbetoon" Muud liigitused Režissöör
1987 "Kuznetsovi indikaator" Reklaamfilm
Muud liigitused
Režissöör
1986 "Majaaluste keldrite kohandamine varjendeiks" Populaarteaduslik film
Muud liigitused
Režissöör
1985 "Forellikasvatus kalurikolhoosis Baltika" Populaarteaduslik film
Muud liigitused
Režissöör
1985 "Kalaliim" Reklaamfilm
Muud liigitused
Režissöör
1985 "Värvipihusti Oreool" Reklaamfilm
Muud liigitused
Režissöör
1984 "Diagnoosimise ja prognoosimise süsteem KI-13940" Muud liigitused Režissöör
1984 "Keskmise suurusega kivide koristusmasin" Muud liigitused Režissöör
1984 "Teisaldatav diagnoosimise seadeldis KI-13905 M" Muud liigitused Režissöör
1983 "Lüpsiseadmete tehnohooldus" Muud liigitused Režissöör
1983 "Uut tikkude tootmises I" Muud liigitused Režissöör
1983 "Uut tikkude tootmises II" Muud liigitused Režissöör
1982 "Töös ja kaitses" Muud liigitused Režissöör
1981 "Söödasegistid" Populaarteaduslik film
Muud liigitused
Režissöör
1981 "Voolukambrite kasutamine" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Režissöör
1980 "Metsatööd reduktorita saega" Muud liigitused Režissöör
1980 "Pahatahtlik pisik" Populaarteaduslik film
Muud liigitused
Režissöör
1980 "Tõuemiste pidamine" Populaarteaduslik film
Muud liigitused
Režissöör
1979 "Kasutage lehtpuitu" Muud liigitused Režissöör
1978 "Polümeerid remondis - kasutamisviisid" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Operaatori assistent
1977 "Gaasilõiketööde ohutustehnika" Muud liigitused Režissöör
1975 "Mäletate?" Dokumentaalfilm Režissööri assistent
1975 "Puhkus metsas" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Režissööri assistent
1975 "Vagu vao kõrvale" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Režissööri assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm