Avaleht

Kaarel Kübarsepp

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Kapten Morten lollide laeval" Animafilm Nukutegija
Dekoratsioonide valmistaja
2017 "Miriam järve ääres" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
2016 "Miriami kana unistus" Animafilm Nukutegija
2015 "Isand" Animafilm Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
2015 "Miriami kodutu koer" Animafilm Nukutegija
2015 "Tik-Tak" Animafilm Nukutegija
2014 "Papa" Animafilm Nukutegija
2013 "Liivamees" Animafilm Nukutegija
2013 "Limonaadi lugu" Animafilm Nukutegija
2013 "Lisa Limone ja Maroc Orange: tormakas armulugu" Animafilm Nukutegija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm