Avaleht

Tõnis Lepik

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1985 "Naerata ometi " Mängufilm Operaatori assistent
1985 "Tallinna tipp" Dokumentaalfilm Operaator
1984 "Karoliine hõbelõng " Mängufilm Operaatori assistent
1984 "Põhjala teed" Amatöörfilm Operaator
1984 "Tallinna mäetipp Pamiiris" Filmikroonika Operaator
1983 "Suletud ring " Telemängufilm Operaatori assistent
1982 "Arabella, mereröövli tütar " Mängufilm Operaatori assistent
1982 "Corrida" Mängufilm Operaatori assistent
1982 "Mis on raamat" Amatöörfilm Operaator
1982 "Tolm plangu vahel" Amatöörfilm Režissöör
Operaator
1981 "Nukitsamees " Mängufilm
Muusikafilm
Operaatori assistent
1980 "Evolutsioon" Amatöörfilm Režissöör
Operaator
1980 "Rändurid" Amatöörfilm Operaator
1979 "Kõrboja peremees " Mängufilm Operaatori I assistent
1979 "Sprinterid" Amatöörfilm Operaator
1978 "Õhtuvalgus" Amatöörfilm Operaator
1976 "Igihaljas bel canto" Muusikafilm Operaatori assistent
1976 "Meistrid ja muusikud" Dokumentaalfilm Operaatori assistent
1970 "Naer" Amatöörfilm Operaator
"Linnud" Amatöörfilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm