Avaleht

Avo Kokmann

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Peetrike Laanetagusel" Dokumentaalfilm On-line montaaž
2015 "Suvisted Tammealusel" Dokumentaalfilm On-line montaaž
2014 "Heinz Valk" Dokumentaalfilm Helioperaator
2013 "Heino Eller. Quinta Essentia" Dokumentaalfilm Monteerija
Heli järeltöötlus
2013 "Hiite lummus" Dokumentaalfilm On-line montaaž
2013 "Looduslikud pühapaigad Eestis" Dokumentaalfilm On-line montaaž
2012 "Mängime Pärti" Dokumentaalfilm Tehnik
2012 "Proovime Pärti" Dokumentaalfilm Tehnik
2011 "Kirjad Inglile " Mängufilm Konsultant
2010 "Üheksavägised" Dokumentaalfilm Monteerija
2009 "Pangarööv " Mängufilm On-line montaaž
2008 "Dialoogid. Helilooja Valentin Silvestrov " Dokumentaalfilm Tehnik
2006 "Maria teatri fantoomid" Dokumentaalfilm Konsultant
2006 "Reekviem rukkile? " Dokumentaalfilm Konsultant
2003 "Krooni aeg" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2001 "Elu pärast maailmalõppu" Dokumentaalfilm On-line montaaž
2001 "Heinaloom" Mängufilm On-line montaaž
2000 "Kadrioru loss" Dokumentaalfilm Monteerija
2000 "Teerajajad" Dokumentaalfilm Monteerija
1999 "Elu lugu" Dokumentaalfilm Helirežissöör
Monteerija
1999 "Elu lugu - Linda Viiding" Dokumentaalfilm Monteerija
1998 "Minu liivlased…" Dokumentaalfilm Monteerija
1997 "Pilves" Dokumentaalfilm Helirežissöör
Monteerija
1995 "Jaanipäev Ingerimaal" Dokumentaalfilm Helirežissöör
Monteerija
1995 "Jüri Järvet" Dokumentaalfilm Helirežissöör
Monteerija
1990 "Balti küsimus " Dokumentaalfilm Monteerija
1989 "Balti tee" Dokumentaalfilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm