Avaleht

Anu Lensment

Anu Lensment

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2021 "Sandra saab tööd" Mängufilm Kostüümikunstnik
2019 "Klassikokkutulek 3: Ristiisad" Mängufilm Kostüümikunstnik
2018 "Klassikokkutulek 2: Pulmad ja matused" Mängufilm Kostüümikunstnik
2018 "Võta või jäta " Mängufilm Kostüümikunstnik
2017 "Sangarid" Mängufilm Kostüümikunstnik
2016 "Klassikokkutulek" Mängufilm Kostüümikunstnik
2016 "Perekonnavaled" Mängufilm Kostüümikunstnik
2015 "Keeris" Teleseriaal Kostüümikunstnik
2014 "Väikelinna detektiivid" Teleseriaal Kostüümikunstnik
2013 "Kertu" Mängufilm Kostüümikunstnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm