Avaleht

Anu Lensment

Anu Lensment

Kostüümikunstnik, moelooja ja stilist Anu Lensment on sündinud 23. aprillil 1971. aastal Tallinnas. Lõpetanud 1989 Viljandi 4. Keskkooli ja 1992 Tallinna Kergetööstusetehnikumi rõivaste konstrueerimise-modelleerimise erialal. 1993. aastal alustas õpinguid Eesti Kunstiakadeemias moekunsti erialal, mille lõpetas magistrikraadiga aastal 2002.

Loe edasi

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2022 "Kuulsuse narrid" Mängufilm Kostüümikunstnik
2021 "Eesti matus" Mängufilm Kostüümikunstnik
2021 "Sandra saab tööd" Mängufilm Kostüümikunstnik
2019 "Klassikokkutulek 3: Ristiisad" Mängufilm Kostüümikunstnik
2018 "Klassikokkutulek 2: Pulmad ja matused" Mängufilm Kostüümikunstnik
2018 "Võta või jäta " Mängufilm Kostüümikunstnik
2017 "Sangarid" Mängufilm Kostüümikunstnik
2016 "Klassikokkutulek" Mängufilm Kostüümikunstnik
2016 "Perekonnavaled" Mängufilm Kostüümikunstnik
2015 "Keeris" Teleseriaal Kostüümikunstnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm