Avaleht

Aino Lemming

vaata ka Aino Suuna

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2001 "Karu süda " Mängufilm Toitlustaja (kokk)
1999 "Kass kukub käppadele: Pauli laululaegas" Mängufilm Toitlustaja (kokk)
1998 "Georgica " Mängufilm Toitlustaja (kokk)
1997 "Minu Leninid " Mängufilm Toitlustaja (kokk)
1994 "Jüri Rumm " Mängufilm Grimeerija
1994 "Victoria (Ühe armastuse lugu) I jagu " Mängufilm Grimeerija
1994 "Victoria (Ühe armastuse lugu) II jagu " Mängufilm Grimeerija
1993 "Väekargajad" Mängufilm Jumestuskunstnik
1992 "Need vanad armastuskirjad" Telemängufilm Juuksur
Grimeerija
1991 "Vana mees tahab koju " Telemängufilm Grimeerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm