Avaleht

Jaanika Arum

Jaanika Arum

Näitleja Jaanika Arum on sündinud 21. aprillil 1987 Pärnus. Ta on õppinud Paikuse Põhikoolis, 2006. aastal lõpetas Pärnu Raeküla Gümnaasiumi, seejärel õppis kaks aastat kunstiteraapiat Tallinna Ülikoolis. 2014. aastal lõpetas Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia Lavakunstikooli (26. lend). Samast aastast töötab Vanemuise teatris draamanäitlejana.

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Pugeja" Tudengifilm Maria Salu
2019 "Ta teab, mis ma tegin mullu suvel" Tudengifilm Helena
2018 "Hölma all" Mängufilm Irene
2018 "Teine võimalus" Teleseriaal
2017 "Mõrv hotellis" Tudengifilm Victoria
2016 "Päevad, mis ajasid segadusse" Mängufilm Nele
2016 "Perekonnavaled" Mängufilm Evelin
2016 "Polaarpoiss" Mängufilm Hanna
2015 "Borders" Mängufilm
2013 "Free Range" Mängufilm Susanna

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm