Avaleht

Pille-Maris Arro

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2014 "Risttuules" Mängufilm Rekvisiitor
2010 "Külm on" Tudengifilm Episoodiline roll
2010 "Näkilugu" Tudengifilm Kunstnik
2010 "Phobos " Mängufilm Rekvisiitor
2010 "Punane elavhõbe " Mängufilm Rekvisiitor
2008 "Amatöörid" Tudengifilm Rekvisiitor
2007 "Sügisball " Mängufilm Rekvisiitor
2004 "Täna öösel me ei maga " Mängufilm Rekvisiitor
2003 "Vanad ja kobedad saavad jalad alla " Mängufilm Rekvisiitor
2002 "Nimed marmortahvlil " Mängufilm Rekvisiitor
1994 "Tulivesi " Mängufilm Rekvisiitor
1993 "Saatana pisar " Mängufilm Rekvisiitor
1993 "Tallinn pimeduses " Mängufilm Rekvisiitor
Toitlustaja (kokk)
1993 "Väekargajad" Mängufilm Rekvisiitor
1992 "Armastuse lahinguväljad " Mängufilm Rekvisiitor
1991 "Noorelt õpitud" Mängufilm Rekvisiitor
1990 "Sügis " Mängufilm Rekvisiitor
1989 "Äratus " Mängufilm Rekvisiitor
1988 "Õnnelik lapsepõlv" Tudengifilm Rekvisiitor
1985 "Puud olid... " Mängufilm Rekvisiitor
1982 "Arabella, mereröövli tütar " Mängufilm Rekvisiitor
1981 "Karge meri " Mängufilm Rekvisiitor
1980 "Ideaalmaastik " Mängufilm Rekvisiitor
1977 "Surma hinda küsi surnutelt " Mängufilm Rekvisiitor

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm