Avaleht

Pille-Maris Arro

Vaata ka Pille Arro

Rekvisiitor Pille-Maris Arro on sündinud 1. aprillil 1936. aastal Tallinnas. Õppinud velskriks, ja tänu sellele ka filmitegemise juurde sattunud. (Arro: „Vanasti oli nii, et igal spordivõistlusel ja igal filmivõttel pidi olema kohapeal velsker. Mati Undi „Võlg” oli esimene, kus töötasin. See oli üks verine film, isegi minu jaoks. Aga kokkuvõttes tuli hästi välja.” ) Arro on nii velskri kui ka rekvisiitorina töötanud paljude oluliste Eesti ja Nõukogude filmide juures: „Inimesed sõdurisinelis”, „Viimne reliikvia”, „Don Juan Tallinnas”, „Aeg elada, aeg armastada”, „Hukkunud Alpinisti hotell”, „Ideaalmaastik”, „Karge meri” ja „Nipernaadi”.

Loe edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2014 "Risttuules" Mängufilm Rekvisiitor
2010 "Külm on" Tudengifilm Episoodiline roll
2010 "Näkilugu" Tudengifilm Kunstnik
2010 "Phobos " Mängufilm Rekvisiitor
2010 "Punane elavhõbe " Mängufilm Rekvisiitor
2008 "Amatöörid" Tudengifilm Rekvisiitor
2007 "Sügisball " Mängufilm Rekvisiitor
2004 "Täna öösel me ei maga " Mängufilm Rekvisiitor
2003 "Vanad ja kobedad saavad jalad alla " Mängufilm Rekvisiitor
2002 "Nimed marmortahvlil " Mängufilm Rekvisiitor

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm