Avaleht

Enda Lehtmets

Filmiprodutsent Enda Lehtmets on sündinud 25. juunil 1951. Keskhariduse omandanud ETKVL Kooperatiivkaubanduskoolis, edaspidi täiendanud end metoodikute ja produtsentide kursustel. 1986-1991 töötanud Eesti Kinoliidu vanemmetoodikuna, aastast 1991 filmistuudio Lege Artis Film OÜ vanemadministraator, tegevdirektor, produtsent.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2012 "Üksik saar" Mängufilm Produtsent
2007 "Asta ja Georg" Dokumentaalfilm Produtsent
2007 "Vaade mäelt" Dokumentaalfilm Produtsent
2006 "Mäe vägi" Dokumentaalfilm Produtsent
2005 "Ada Lundver" Tudengifilm Produtsent
2004 "Söerikastaja" Dokumentaalfilm Produtsent
2001 "Elu pärast maailmalõppu" Dokumentaalfilm Produtsent
1999 "Sellised kolm lugu: Aida " Mängufilm Produtsent
1998 "Veidike metsa poole" Dokumentaalfilm Produtsent
1997 "Õpetaja" Dokumentaalfilm Tootmisjuht

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm