Avaleht

Andrus Nirk

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1992 "Uurimusfilm doktor Enn Vetemaa märkmeraamatute põhjal "Eesti näkid"" Telemängufilm
1989 "Kalapäev" Tudengifilm Mees rõdul
1986 "Võtmeküsimus" Telemängufilm Ehitaja
1982 "Kes on kes?" Dokumentaalfilm Režissööri assistent
1982 "Kuuvikerkaar" Dokumentaalfilm Režissööri assistent
1982 "Ring - suur, keeruline, huvitav" Dokumentaalfilm Režissööri assistent
1981 "Hekto" Dokumentaalfilm Režissööri assistent
1981 "Kaks päeva Viktor Kingissepa elust I jagu" Telemängufilm Režissööri assistent
1981 "Kuukiired" Muusikafilm Režissööri assistent
1981 "Laanekuningad " Dokumentaalfilm Režissööri assistent
1981 "Naisetapja" Muusikafilm Režissööri assistent
1981 "Vana meloodia" Muusikafilm Režissööri assistent
1980 "24 tunni reportaaž" Dokumentaalfilm Režissööri assistent
1980 "314 meetrit televisiooni" Dokumentaalfilm Režissööri assistent
1980 "Aedniku suvi" Dokumentaalfilm Režissööri assistent
1980 "Ärge laske mul surra!" Dokumentaalfilm Režissööri assistent
1980 "Sügisest kevadesse" Dokumentaalfilm Režissööri assistent
1980 "Tulest ja rauast" Dokumentaalfilm Režissööri assistent
1979 "Kaks ansamblit" Muusikafilm Režissööri assistent
1979 "Linn põlevatel kividel" Dokumentaalfilm Režissööri assistent
1979 "Rõõmuratas " Dokumentaalfilm Režissööri assistent
1978 "Siin me oleme" Telemängufilm Režissööri assistent külainimene
1977 "Eesti Tele-raadio" Dokumentaalfilm Režissööri assistent
1977 "Roosid lõunast" Muusikafilm Režissööri assistent
1977 "Tingimused on erinevad, eesmärk üks" Dokumentaalfilm Režissööri assistent
1977 "Uus samm" Populaarteaduslik film Režissööri assistent
1976 "Eesti eksperiment" Tudengifilm Režissööri assistent
1976 "Koolivennad" Dokumentaalfilm Režissööri assistent
1976 "Piiril" Dokumentaalfilm Režissööri assistent
1976 "Tagasitulek" Tudengifilm Režissööri assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm