Avaleht

Andrus Nirk

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1992 "Uurimusfilm doktor Enn Vetemaa märkmeraamatute põhjal "Eesti näkid"" Telemängufilm
1989 "Kalapäev" Tudengifilm Mees rõdul
1986 "Võtmeküsimus" Telemängufilm Ehitaja
1982 "Kuuvikerkaar" Dokumentaalfilm Režissööri assistent
1981 "Hekto" Dokumentaalfilm Režissööri assistent
1981 "Kaks päeva Viktor Kingissepa elust I jagu" Telemängufilm Režissööri assistent
1981 "Laanekuningad " Dokumentaalfilm Režissööri assistent
1981 "Naisetapja" Muusikafilm Režissööri assistent
1981 "Vana meloodia" Muusikafilm Režissööri assistent
1980 "24 tunni reportaaž" Dokumentaalfilm Režissööri assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm