Avaleht

Andrus Nirk

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1992 "Uurimusfilm doktor Enn Vetemaa märkmeraamatute põhjal "Eesti näkid"" Telemängufilm
1989 "Kalapäev" Tudengifilm Mees rõdul
1986 "Võtmeküsimus" Telemängufilm Ehitaja
1983 "Kus kasvavad kivid" Dokumentaalfilm Režissööri assistent
1983 "Maa kivid" Populaarteaduslik film Režissööri assistent
1982 "Kes on kes?" Dokumentaalfilm Režissööri assistent
1982 "Kuldne trio" Muusikafilm Režissööri assistent
1982 "Kuuvikerkaar" Dokumentaalfilm Režissööri assistent
1982 "Paber tahab ju surra" Populaarteaduslik film Režissööri assistent
1982 "Ring - suur, keeruline, huvitav" Dokumentaalfilm Režissööri assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm