Avaleht

Carolyn Niitla

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm B-kaamera operaator
2017 "Pobeda" Tudengifilm Operaatori I assistent
2017 "Sangarid " Mängufilm Operaatori assistent
B-kaamera operaator
2016 "Üürike ilu" Tudengifilm Fotograaf
2015 "Hall" Tudengifilm Operaatori assistent
2015 "Kalevipoeg" Tudengifilm Operaator
Värvimääraja
2015 "Keeldu uppumast" Tudengifilm Valgustaja
Operaatori I assistent
2015 "Mängime (Let’s play)" Tudengifilm Operaatori I assistent
2015 "Nadja" Tudengifilm Operaator
Värvimääraja
2015 "Viirusekandur" Dokumentaalfilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm