Avaleht

Liis Lindmaa

Liis Lindmaa

Fotod (4)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Kui eestlased..." Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija
Helikujundaja
2019 "Noor meister" Tudengifilm Kunstnik
2018 "Alo" Teleseriaal Režissööri II assistent
2018 "Floidum" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
2018 "Homme" Tudengifilm Triin
2018 "Pank " Teleseriaal Pille
2018 "The Boondocks “That’s Why”" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
2018 "Tuhk ja tolm" Tudengifilm Režissöör
Monteerija
2016 "Päevad, mis ajasid segadusse" Mängufilm Ester
2015 "MTA (Maksu- ja Tolliamet)" Tudengifilm Agent Lindmaa

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm