Avaleht

Tiina Leesik

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Maria paradiis" Mängufilm Grimeerija
2018 "Klassikokkutulek 2: Pulmad ja matused" Mängufilm Grimeerija assistent
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Jumestuskunstnik
2017 "Litsid" Teleseriaal Grimeerija
2015 "1944" Mängufilm Jumestuskunstnik
2015 "Vehkleja" Mängufilm Kunstnik-grimeerija
2014 "Maastik mitme kuuga" Mängufilm Grimeerija
2013 "Mandariinid" Mängufilm Grimeerija
2012 "Eesti filmi sajandipidu" Tudengifilm Grimeerija
2012 "Rat King " Mängufilm Grimeerija
2012 "Seenelkäik " Mängufilm Kunstnik-grimeerija
2012 "Ussinuumaja" Animafilm Grimeerija
2011 "Kirjad Inglile " Mängufilm Grimeerija
2011 "Olmeheidutus" Animafilm Grimeerija
2011 "Surnuaiavahi tütar " Mängufilm Jumestuskunstnik
2010 "Teise mehe pea" Teleseriaal Grimeerija
2009 "Palusalu" Dokumentaalfilm Grimeerija
2009 "Pangarööv " Mängufilm Jumestuskunstnik
2009 "Vasha " Mängufilm Grimeerija
2008 "Detsembrikuumus " Mängufilm Grimeerija
2008 "Kaasasündinud kohustused" Animafilm Grimeerija
2008 "Must Peeter" Mängufilm Jumestuskunstnik
2008 "Teine tulemine" Mängufilm Jumestuskunstnik
2007 "Georg " Mängufilm Jumestuskunstnik
2007 "Kleit" Animafilm Grimeerija
2007 "Tervitusi Nõukogude Eestist!" Dokumentaalfilm Grimeerija
2007 "Universitas Tartuensis 375" Dokumentaalfilm Jumestuskunstnik
2006 "Ruudi " Mängufilm Grimeerija
2006 "Sinimäed" Dokumentaalfilm Grimeerija
2006 "Vägev võlur" Mängufilm Grimeerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm