Avaleht

Tiina Leesik

Tiina Leesik

sündinud 1968

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Maria paradiis" Mängufilm Grimeerija
2018 "Klassikokkutulek 2: Pulmad ja matused" Mängufilm Grimeerija assistent
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Jumestuskunstnik
2017 "Litsid" Teleseriaal Grimeerija
2015 "1944" Mängufilm Jumestuskunstnik
2015 "Vehkleja" Mängufilm Kunstnik-grimeerija
2014 "Maastik mitme kuuga" Mängufilm Grimeerija
2013 "Mandariinid" Mängufilm Grimeerija
2012 "Eesti filmi sajandipidu" Tudengifilm Grimeerija
2012 "Rat King " Mängufilm Grimeerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm