Avaleht

Robert Annus

Näitleja ja lavastaja Robert Annus on sündinud 19. mail 1984. aastal Tallinnas. Ta õppis Tallinna Muusikakeskkoolis (klaver, oboe) ja lõpetas 2008. aastal Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia lavakunstikooli lavastaja õppesuunal. Aastatel 2008–2013 töötas ta teatris Vanemuine näitleja ja lavastajana, alates 2019. aasta augustist taas Vanemuise näitleja. Lisaks teatrirollidele mänginud filmides ja telesarjades. Aastail 2008–2011 kehastas Tomi ETV lastesaates "Saame kokku Tomi juures". Ta on olnud ansambli Chupacabra solist.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Johannes Pääsukese tõeline elu" Mängufilm Karl Menning
2018 "Eia jõulud Tondikakul" Mängufilm Sonja isa
2017 "Lotte lood" Teleseriaal suslik Väino
2016 "Siberi võmm" Teleseriaal Anders Prikk
2015 "Lõpetamine" Tudengifilm Margus Kuusk
2014 "Viimane võmm" Teleseriaal Anders Prikk
2008 "Heli Mäeorg" Tudengifilm Noormees
2007 "Põhjakonn" Animafilm Noormees
(hääl)
2006 "Igavese armastuse sõdalane " Mängufilm Hääletaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm