Avaleht

Katrin Laur

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2011 "Roots - sada aastat sõda ja muusikat" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
2011 "Surnuaiavahi tütar " Mängufilm Kaasprodutsent
Režissöör
Stsenarist
2009 "Blow " Tudengifilm Dialoogi autor
2009 "Vasha " Mängufilm Stsenarist
2007 "Debora Vaarandi aeg" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
2006 "Ruudi " Mängufilm Režissöör
Stsenarist
1982 "Kolm tundi rongini " Tudengifilm Režissöör
Stsenarist

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm