Avaleht

Rasmus Kossesson

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Kevin, ei!" Mängufilm DIT
2020 "Maakohus" Mängufilm DIT
2020 "Miljardid - Eva" Tudengifilm Operaator
Monteerija
2020 "Mu kallid laibad" Tudengifilm Operaatori I assistent
B-kaamera operaator
2019 "Aasta täis draamat" Dokumentaalfilm Lisavõtete operaator
2019 "Ian" Tudengifilm Operaator
2019 "Janu" Tudengifilm Kärumees
2019 "Johannes Pääsukese tõeline elu" Mängufilm Valgustaja
2019 "Karm liin" Tudengifilm Operaator
2019 "Külaline" Tudengifilm Operaator
2019 "Omakohus" Tudengifilm Operaatori I assistent
2019 "Pappnägu" Tudengifilm Operaatori I assistent
2019 "Reiv" Tudengifilm B-kaamera operaator
Operaatori II assistent
2019 "Ta teab, mis ma tegin mullu suvel" Tudengifilm Valgusmeister
2019 "Vahetus" Tudengifilm Võttekohtade koordinaatori assistent
2019 "Väljapääs" Tudengifilm Operaator
Värvimääraja
2019 "Valvuri evolutsioon" Tudengifilm Valgustaja
2019 "Värvid must-valgel" Tudengifilm Valgusmeister
2018 "Nokturn" Tudengifilm Operaator
2018 "Õnne soovime mul" Tudengifilm Valgusmeister
2018 "Sõlm" Tudengifilm Operaatori I assistent
2018 "Tomorrow Island" Tudengifilm Drooni operaator
2018 "Võta või jäta " Mängufilm Kunstniku assistent
2017 "9mm" Tudengifilm Kunstniku assistent
Valgustaja
2017 "Aeg kasvab läbi me luudest" Tudengifilm Operaator
2017 "Igatsused" Tudengifilm Valgustaja
2017 "Kodutee" Tudengifilm Valgustaja
2017 "Mõrv hotellis" Tudengifilm Kärumees
2017 "Olevik" Tudengifilm Valgustaja
2017 "Säde" Tudengifilm Operaatori II assistent
Valgustaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm