Avaleht

Liis Lass

Liis Lass

Näitleja Liis Lass on sündinud 2. aprillil 1989. Ta lõpetas 2008. aastal Põltsamaa ühisgümnaasiumi muusikaklassi, kus õppis soololaulu ja kitarri, lisaks õppis ka Põltsamaa muusikakoolis flööti. Aastal 2012 lõpetas Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia lavakunstikooli XXV lennu ja on samast aastast Tallinna Linnateatri näitleja.

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Amber" Tudengifilm Gabriela
2019 "EnsV" Teleseriaal Ülle Kärem
2018 "Alo" Teleseriaal
2018 "Tuhk ja tolm" Tudengifilm Klara
2018 "Võta või jäta " Mängufilm Moonika
2015 "Must alpinist" Mängufilm Anne
2015 "Restart" Teleseriaal Marion
2014 "Minetus" Tudengifilm Dr Saara Valge hääl
2013 "Kaardimaja" Tudengifilm Kayla
2013 "Väljakutse" Tudengifilm Noora

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm