Avaleht

Jon Mikiver

Jon Mikiver

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2014 "Tõrv ja Sulg" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
Helilooja
Tegevprodutsent
2012 "Päikeseratas" Tudengifilm Valgustaja
2012 "Raudteejaam" Tudengifilm Valgustaja
2012 "Tähetund" Tudengifilm Valgustaja
2012 "Valge doomino" Tudengifilm Operaatori assistent
2011 "Sõjavägi" Tudengifilm Operaator
2011 "Viva la Fiesta" Tudengifilm Operaator
Monteerija
2008 "Mälestuste maja" Tudengifilm Valgustaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm