Avaleht

Ingrid Laos

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2000 "Püha mägi" Tudengifilm Heli järeltöötlus
1999 "AA ravi" Tudengifilm Helimonteerija
1999 "Lurjus " Mängufilm Helimonteerija
1999 "Sellised kolm lugu: Aida " Mängufilm Helimonteerija
1999 "Sellised kolm lugu: Kõrbekuu" Mängufilm Helimonteerija
1995 "Ma olen väsinud vihkamast " Mängufilm Monteerija
1994 "Eestlase elu" Dokumentaalfilm Monteerija
1993 "Saatana pisar " Mängufilm Monteerija assistent
1993 "Vabaduse eest" Dokumentaalfilm Monteerija
1992 "Need vanad armastuskirjad" Telemängufilm Monteerija assistent
1991 "Noorelt õpitud" Mängufilm Monteerija assistent
1991 "Surmatants " Mängufilm Operaatori assistent
1990 "Ainult hulludele ehk halastajaõde " Mängufilm Monteerija assistent
1990 "Eesti Kongress 11.-12. märts 1990" Filmikroonika Monteerija
1990 "Eesti Kongressi valimispunkt Hagudis" Filmikroonika Monteerija
1990 "Eesti Vabariigi aastapäev" Filmikroonika Monteerija
1990 "Neiu Eva" Filmikroonika Monteerija
1990 "Nõukogude armee aastapäev" Filmikroonika Monteerija
1990 "Ülemnõukogu istung" Filmikroonika Monteerija
1988 "Varastatud kohtumine " Mängufilm Monteerija abi
1987 "Vaatleja " Mängufilm Monteerija
1986 "Keskea rõõmud " Mängufilm II monteerija
1984 "Hundiseaduse aegu " Mängufilm Monteerija abi
1982 "Ruja" Dokumentaalfilm Monteerija
1981 "Klaabu kosmoses" Animafilm Monteerija
1981 "Nukitsamees " Mängufilm
Muusikafilm
Monteerija assistent
1978 "Klaabu" Animafilm Monteerija
1964 "Külalised Ukrainast" Filmikroonika Negatiivimonteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm