Avaleht

Karin Tetsmann

Karin Tetsmann  on sündinud 15. augustil 1968. aastal Tartus. Ta õppis 1975–76 Kaimi 8-klassilises koolis, 1976–78 Puhja keskkoolis ja 1979–86 Lähte Keskkoolis. Töötanud 1988–89 Draamateatris piletikassade juhatajana, aastast 1990 vanemrekvisiitorina, aastast 2013 rekvisiidiala juhatajana. Töötanud rekvisiitori ning etenduse juhina ka Teater NO99-s ja Von Krahli Teatris. On aastast 2004 ühtlasi MTÜ Kell Kümme rekvisiitor. Töötas 1996–2008 rekvisiitorina Smithbridge Productions´i muusikalide juures. On olnud mitme Eesti ning välismaise filmi juures rekvisiitor („Kuradisaare kuningas”, 2010, 4 1/2 Film, MACT Productions, Opus Film, St Paul Film, Allfilmi produtsentide osalusel; „Eestlanna Pariisis”, 2012, Amrion, TS Productions; „Mandariinid” 2013, Allfilm, Cinema 24; „Maastik mitme kuuga”, ...

Loe edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Maria paradiis" Mängufilm Rekvisiitor
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Rekvisiitor
Kunstniku assistent
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Rekvisiitor
2017 "November " Mängufilm Rekvisiitor
Kunstniku assistent
2016 "Polaarpoiss" Mängufilm Rekvisiitor
2015 "Supilinna Salaselts" Mängufilm Rekvisiitor
2015 "Vehkleja" Mängufilm Kunstniku assistent
2014 "Maastik mitme kuuga" Mängufilm Rekvisiitor
2013 "Elavad pildid" Mängufilm Rekvisiitor
2013 "Free Range" Mängufilm Kunstniku assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm