Avaleht

Ave Lainesaar

Avaleht

Ave Lainesaar

Töötanud Eesti Joonisfilmis värvija ning faasi- ja ümberjoonistajana.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2014 "Must stsenaarium" Animafilm Värvija
2013 "Ada + Otto" Animafilm Värvija
2013 "XYZtopia" Animafilm Värvija
2012 "Ussinuumaja" Animafilm Värvija
2012 "Villa Antropoff" Animafilm Värvija
2011 "Lotte ja kuukivi saladus" Animafilm Värvija
2009 "Tuukrid vihmas" Animafilm Värvija
2008 "Elu ilma Gabriella Ferrita" Animafilm Värvija
2008 "Köögi dimensioonid" Animafilm Värvija
2003 "Karl ja Marilyn" Animafilm Värvija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm