Avaleht

Mihkel Kadak

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2004 "Reporter" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2002 "Agent Sinikael " Mängufilm Helirežissöör platsil
2001 "Päkapikudisko" Dokumentaalfilm Heli kokkusalvestaja
2001 "Raudroosiõied" Tudengifilm Helioperaator
Heli kokkusalvestaja
2000 "Armas tuss 50 aastat hiljem" Mängufilm Helioperaatori assistent
2000 "Inimene kadus" Dokumentaalfilm Helioperaator
Heli kokkusalvestaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm