Avaleht

Max Golomidov

Max Golomidov

Operaator Max Golomidov (ka Maksim või Maxim) on sündinud 27. novembril 1984. aastal Tallinnas. Õppis Balti Filmi- ja Meediakoolis 2004–2008. Pälvis 2015 filmide „Karmil pinnal” ja ”Sipelgapesa“ ning 2019 filmi „Prazdnik“ eest Eesti Kultuurkapitali audiovisuaalse kunsti sihtkapitali aastapreemia.

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "My idea of myself" Tudengifilm Värvimääraja
2020 "Rotimürk" Tudengifilm Värvimääraja
2019 "Prazdnik" Dokumentaalfilm Operaator
Värvimääraja
2017 "14 käänet" Dokumentaalfilm Operaator
2017 "Roosenberg" Tudengifilm Värvimääraja
2016 "Ema" Mängufilm Värvimääraja
2016 "Suguvõsa" Dokumentaalfilm Värvimääraja
2016 "Täna mängime sõda" Dokumentaalfilm Operaator
Kolorist
2015 "Elizabethi mänguväljak" Dokumentaalfilm Värvimääraja
2015 "Jüri" Dokumentaalfilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm