Avaleht

Simon Charles

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2014 "Risttuules" Mängufilm Helioperaator
2013 "Elavad pildid" Mängufilm Helioperaator
2011 "Kalevipojad" Teleseriaal Helioperaator
2011 "Monoloogid 3D" Dokumentaalfilm Helioperaator
2011 "Rotilõks " Mängufilm Helioperaator
2010 "Kalevite kanged pojad" Dokumentaalfilm Helioperaator
2010 "Kälimehed" Teleseriaal Helirežissöör
Helioperaator
2009 "Bibendum" Mängufilm Helikujundaja
2009 "Seal, kus lõpeb luule" Dokumentaalfilm Helioperaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm