Avaleht

Silvia Laidla

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2008 "Monument" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
1998 "Kallis härra Q " Mängufilm Vanadekodu juhataja
1992 "Lammas all paremas nurgas " Mängufilm Naaber
1981 "Karge meri " Mängufilm Katrina ema
1978 "Kolm rubiini" Teleseriaal
1973 "Kunstnik Peeter Linzbach" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
1971 "Don Juan Tallinnas " Muusikafilm
Mängufilm
Tereza
1971 "Tuuline rand " Mängufilm Viia
1970 "Kolme katku vahel" Telemängufilm Hoorahakatus
1969 "Kevade " Mängufilm Köögi-Liisa
1968 "Tädi Rose" Telemängufilm Nukuke
1965 "Kakskümmend lehekülge" Dokumentaalfilm Diktor
1965 "Supernoova " Mängufilm Dubleerija
1964 "Talvemotiive" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
1957 "Juunikuu päevad " Mängufilm Dubleerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm