Avaleht

Franz Malmsten jr

Franz Malmsten lõpetas 2019. aastal Vanalinna hariduskolleegiumi ja õpib sama aasta sügisest Londonis filminäitlemist. Ta on näitlejate Harriet Toompere ja Mait Malmsteni poeg.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Kiirtee põrgusse" Mängufilm Markus
2019 "Klassikokkutulek 3: Ristiisad" Mängufilm Joonas
2018 "Klassikokkutulek 2: Pulmad ja matused" Mängufilm Joonas
2017 "Jahiloom" Tudengifilm Olev
2017 "Nukumaja" Teleseriaal Gabriel
2017 "Rohelised kassid" Mängufilm
2016 "Klassikokkutulek" Mängufilm Joonas
2013 "Mägede varjud" Teleseriaal Klapp
2011 "Rotilõks " Mängufilm Toomas lapsena

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm