Avaleht

Franz Malmsten jr

Avaleht

Franz Malmsten jr

Franz  Malmsten jr

Näitleja Franz Malmsten on sündinud 7. septembril 1999. aastal. Ta lõpetas 2019. aastal Vanalinna hariduskolleegiumi ja õppis seejärel aasta Londonis filminäitlemist. 2020. aastast õpib Tallinna Ülikooli Balti filmi, meedia, kunstide ja kommunikatsiooni instituudis.

Ta on näitlejate Harriet Toompere ja Mait Malmsteni poeg.

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2022 "Apteeker Melchior" Mängufilm Kilan
2021 "Kiik, kirves ja igavese armastuse puu" Mängufilm
2021 "Maalietüüd (2021)" Tudengifilm Režissöör
2021 "Öölapsed " Mängufilm Noormees peol
2021 "Soo" Mängufilm Toomas
2021 "Tagurpidikäik" Tudengifilm Režissöör
2021 "Väärtus" Tudengifilm Režissöör
2020 "Kevin, ei!" Mängufilm Kevin
2020 "M3RCORY" Tudengifilm Sass
2019 "Kiirtee põrgusse" Mängufilm Markus

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm