Avaleht

Taavi Laatsit

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2013 "Tõnis Laanemaa" Amatöörfilm Helilooja
2012 "Töö käib!" Dokumentaalfilm Helilooja
2011 "Hing" Tudengifilm Helilooja
2010 "Näkilugu" Tudengifilm Helilooja
2009 "Kuni surm meid lahutab" Tudengifilm Helilooja
2007 "Indigo tuba" Mängufilm Helilooja
2007 "Puhata ja mängida" Tudengifilm Helilooja
2006 "Mänd. Graafik Tõnis Laanemaa" Amatöörfilm Helilooja
2005 "Ingel ja hoor" Tudengifilm Helilooja
2005 "Sagedused" Tudengifilm Helilooja
2004 "Aknad" Tudengifilm Helilooja
2004 "Jumalaga" Dokumentaalfilm Helilooja
2003 "Liivakellade parandaja" Mängufilm Helilooja
2003 "Suletud" Tudengifilm Helilooja
2002 "Meie lemmikud" Tudengifilm Helilooja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm