Avaleht

Lauri Laasik

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2021 "Küte" Muud liigitused
Dokumentaalfilm
Värvimääraja
2021 "Pingeväljade aednik" Dokumentaalfilm Värvimääraja
2020 "Eesti nafta" Dokumentaalfilm Värvimääraja
2020 "Fred Jüssi. Olemise ilu" Dokumentaalfilm Digitaalne järeltöötlus
Värvimääraja
2020 "Kunst on ainuke pääsetee" Dokumentaalfilm Värvimääraja
On-line montaaž
2020 "Õrnad sõdalased" Dokumentaalfilm Värvimääraja
2020 "Rauaniit" Dokumentaalfilm Värvimääraja
2019 "Lotte ja kadunud lohed " Animafilm Värvimääraja
Konsultant
2019 "Surematu" Dokumentaalfilm Visuaalsed efektid
2019 "Surmatants" Dokumentaalfilm Värvimääraja
2018 "Isa Guy" Dokumentaalfilm Monteerija
2018 "Jagatud valgus " Dokumentaalfilm Pilditöötleja
2018 "Juured: 40 aastat hiljem" Dokumentaalfilm Värvimääraja
2018 "Juured: Emaga kloostris" Dokumentaalfilm Värvimääraja
2018 "Juured: Mu liha ja veri" Dokumentaalfilm Värvimääraja
2018 "Juured: Oodates imet" Dokumentaalfilm Värvimääraja
2018 "Kuuleb. Ei Kuule." Dokumentaalfilm Värvimääraja
2018 "Love Express" Dokumentaalfilm Värvimääraja
2018 "Miks ma siis ei lähe?" Dokumentaalfilm Värvimääraja
2018 "Pank " Teleseriaal Värvimääraja
2018 "Tõnu Kõrvits. Lageda laulud" Dokumentaalfilm Eriefektid
2018 "Vello Salo. Igapäevaelu müstika" Dokumentaalfilm Pilditöötleja
2017 "Heakskiit" Dokumentaalfilm Monteerija
2017 "Nõukogude hipid" Dokumentaalfilm Eriefektid
2016 "Bonus track" Dokumentaalfilm Monteerija
Värvimääraja
2016 "Kodu" Tudengifilm Värvimääraja
2016 "Kolm juveeli" Tudengifilm
Dokumentaalfilm
Värvimääraja
2016 "Naine ja liustik" Dokumentaalfilm Videoefektid
Pilditöötleja
2016 "Tule tagasi vabana!" Dokumentaalfilm Värvimääraja
2015 "Kuidas ehitada kosmoselaeva?" Dokumentaalfilm Värvimääraja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm