Avaleht

Marko Sein

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2016 "Papad mammad" Teleseriaal Helirežissöör
2015 "Kuidas ehitada kosmoselaeva?" Dokumentaalfilm Helioperaator
2014 "Keskea rõõmud" Teleseriaal Helirežissöör
2013 "Naabriplika" Teleseriaal Helirežissöör
2012 "Ment" Teleseriaal Helioperaator
2012 "Süvahavva" Teleseriaal Helioperaator
2010 "Kälimehed" Teleseriaal Helirežissöör
Helioperaator
2007 "Brigaad 3" Teleseriaal Helirežissöör
2007 "Kinnunen " Mängufilm Helioperaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm