Avaleht

Sven Sosnitski

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Ära mind lahti lase" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2019 "Kopli liinid. Võõrustab viimane kupleelaulja" Mängufilm
Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Heli järeltöötlus
2018 "Paha lugu: Jõulumüsteerium" Mängufilm Heli järeltöötlus
2017 "Keti lõpp " Mängufilm Heli järeltöötlus
2016 "Klassikokkutulek" Mängufilm Helirežissöör
2016 "Šuša" Dokumentaalfilm Helilooja
2015 "Lõuendilinn" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2015 "Miriami kodutu koer" Animafilm Helirežissöör
2015 "Viirusekandur" Dokumentaalfilm Heli järeltöötlus
2013 "2084: Mälukrambid" Tudengifilm Helirežissöör
2013 "Liivamees" Animafilm Helirežissöör
2012 "ANKH" Tudengifilm Helilooja
2012 "Talvekummitus" Animafilm (hääl)
2012 "Üksikjuhtum" Tudengifilm Helirežissöör
2011 "Olmeheidutus" Animafilm Helirežissöör
2011 "Paar lugu enne väljalendu" Tudengifilm Helirežissöör
2011 "Rotilõks " Mängufilm Helimonteerija
2010 "Erkki-Sven Tüür: 7 etüüdi piltides" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2009 "Bibendum" Mängufilm Helikujundaja
2009 "Miriami katkine pilt" Animafilm Helirežissöör
2008 "Soovide puu " Mängufilm Helimonteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm