Avaleht

Sven Sosnitski

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Ära mind lahti lase" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2019 "Kopli liinid. Võõrustab viimane kupleelaulja" Mängufilm
Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Heli järeltöötlus
2018 "Paha lugu: Jõulumüsteerium" Mängufilm Heli järeltöötlus
2017 "Keti lõpp " Mängufilm Heli järeltöötlus
2016 "Klassikokkutulek" Mängufilm Helirežissöör
2016 "Šuša" Dokumentaalfilm Helilooja
2015 "Lõuendilinn" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2015 "Miriami kodutu koer" Animafilm Helirežissöör
2015 "Viirusekandur" Dokumentaalfilm Heli järeltöötlus
2013 "2084: Mälukrambid" Tudengifilm Helirežissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm