Avaleht

Iris Müntel

Õige on Iris Müntel

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2021 "The Best of Salieri ehk Mina, Eesti režissöör" Dokumentaalfilm Butafoor
2019 "Klassikokkutulek 3: Ristiisad" Mängufilm Grimeerija
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Grimeerija
2015 "Hundi süda sees" Dokumentaalfilm Grimeerija
2011 "Legend vägevast seebist" Tudengifilm Jumestuskunstnik
2011 "Prohveti sünd" Animafilm Grimeerija
2010 "Taevalaul" Animafilm Grimeerija
2009 "Ohver" Teleseriaal Kunstnik
2009 "Trumm" Tudengifilm Bathing girl
2009 "Tudengimuusikal" Muusikafilm
Tudengifilm
Grimeerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm