Avaleht

Janar Aronija

Janar Aronija

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Kopli liinid. Võõrustab viimane kupleelaulja" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Mängufilm
Konsultant
2019 "Pugeja" Tudengifilm Tootmisassistent
2015 "Hüvasti, Nõmme!" Tudengifilm Valgustaja
2014 "Arvamusfestival 2014" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
2014 "Mahlakuningas" Tudengifilm Režissööri I assistent
2013 "Get Real Study" Tudengifilm Režissöör
2013 "Õhuloss" Tudengifilm Režissööri assistent
2013 "Õnneliku lõpuga massaaž" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija
2013 "Väljakutse" Tudengifilm Režissööri I assistent
2013 "Zebra Island - Everything Might" Tudengifilm Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm