Avaleht

Mirjam Jegorov

Mirjam Jegorov

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Sirgala südamed " Dokumentaalfilm Monteerija
2017 "Gerassimovi naised" Dokumentaalfilm Monteerija
2017 "Tuhamäed" Dokumentaalfilm Monteerija
2016 "Habras maailm" Dokumentaalfilm Konsultant
2016 "Naine ja liustik" Dokumentaalfilm Monteerija
2016 "Tule tagasi vabana!" Dokumentaalfilm Monteerija
2015 "Kristus elab Siberis" Dokumentaalfilm Monteerija
2014 "Prügi mahapanek keelatud!" Dokumentaalfilm Monteerija
2014 "Reiki müsteerium" Tudengifilm Monteerija
2013 "2084: Mälukrambid" Tudengifilm Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm