Avaleht

Eva-Kristina Mill

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Lahutus Eesti moodi" Teleseriaal Kunstnik
Tegevprodutsent
2018 "Lõks" Teleseriaal Tegevprodutsent
2015 "Restart" Teleseriaal Produtsent
2014 "Keskea rõõmud" Teleseriaal Tegevprodutsent
2014 "Padjaklubi" Teleseriaal Kaasprodutsent
Kunstnik
2013 "2084: Mälukrambid" Tudengifilm Produtsent
Tootmisjuht
2013 "Elu nagu paradiisis" Tudengifilm
2013 "Peaosa" Tudengifilm Produtsent
2012 "Ellawood" Tudengifilm Produtsent
2012 "Ment" Teleseriaal Tegevprodutsent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm