Avaleht

Liisi Roht

Liisi Roht

Grimeerija Liisi Roht on sündinud 27. veebruaril 1984. aastal. Erialane haridus: Waterford College of Further Education (Ireland) 2004–2006 ning Tiiu Luhti Grimmikool 2007–2008. Töötanud grimeerija või grimmikunstnikuna rohkem kui 20 Eesti filmis.

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Karv" Mängufilm Kunstnik-grimeerija
2019 "Skandinaavia vaikus" Mängufilm Jumestuskunstnik
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Jumestuskunstnik
2018 "Portugal " Mängufilm Kunstnik-grimeerija
2017 "November " Mängufilm Grimeerija
2016 "Luuraja ja luuletaja" Mängufilm Grimeerija
2016 "Päevad, mis ajasid segadusse" Mängufilm Grimeerija
2016 "Polaarpoiss" Mängufilm Grimeerija
2015 "1944" Mängufilm Grimeerija
2015 "Must alpinist" Mängufilm Grimeerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm