Avaleht

Liisi Roht

Liisi Roht

Grimeerija Liisi Roht on sündinud 27. veebruaril 1984. aastal. Erialane haridus: Tiiu Luhti Grimmikool 2007-2008, Waterford College of Further Education (Ireland) 2004-2006.

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Karv (tootmises)" Mängufilm Kunstnik-grimeerija
2019 "Tõde ja õigus (tootmises)" Mängufilm Grimeerija
2018 "Portugal " Mängufilm Kunstnik-grimeerija
2018 "Skandinaavia vaikus (tootmises)" Mängufilm Grimeerija
2017 "November " Mängufilm Grimeerija
2016 "Luuraja ja luuletaja" Mängufilm Grimeerija
2016 "Päevad, mis ajasid segadusse" Mängufilm Grimeerija
2016 "Polaarpoiss" Mängufilm Grimeerija
2015 "1944" Mängufilm Grimeerija
2015 "Must alpinist" Mängufilm Grimeerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm