Avaleht

Patrick McGinley

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2021 "Homme saabub paradiis" Dokumentaalfilm Helirežissöör platsil
2019 "Sääskedest ja inimestest" Dokumentaalfilm Helikujundaja
2018 "Vastuvõtt" Dokumentaalfilm Helikujundaja
2015 "Karmil pinnal" Dokumentaalfilm Helioperaator
2015 "Näeme Tšetšeenias" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2015 "Sõnade mäng" Tudengifilm Heli järeltöötlus
2014 "Järjekord" Dokumentaalfilm Helilooja
Helirežissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm