Avaleht

Tiina Savi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Maakohus" Mängufilm Režissööri II assistent
2019 "Jeesus juhatab Sind kiirteele" Mängufilm Tootmisjuht
Režissööri assistent
Näitlejate valija
2018 "Portugal " Mängufilm Produtsent
Tõlkija
2018 "Võta või jäta " Mängufilm Näitlejate valija
2015 "Roukli" Mängufilm Produtsent
2011 "Kaplinski süsteem" Dokumentaalfilm Stsenarist
Operaator
Helirežissöör
Konsultant
Režissööri assistent
2008 "Ilusad inimesed" Dokumentaalfilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm