Avaleht

Armin Kohlman

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2012 "Kirjanik" Tudengifilm Kunstniku assistent
2011 "Kormoranid ehk nahkpükse ei pesta " Mängufilm Kunstniku assistent
2011 "Nöbinina" Teleseriaal Memor
2011 "Üks mu sõber " Mängufilm Platsi administraator
2010 "Kutsar koputab kolm korda" Mängufilm Kunstniku assistent
2010 "Protsess" Tudengifilm Kunstniku assistent
2008 "Klass: elu pärast" Teleseriaal Kunstnik
Dekoratsioonide- ja rekvisiitide valmistaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm