Avaleht

Sander Maran

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2015 "Elas kord" Tudengifilm Eriefektid
2014 "Hiis" Tudengifilm Eriefektid
2013 "2084: Mälukrambid" Tudengifilm Stsenarist
2013 "95" Tudengifilm Režissööri assistent
2013 "Lihast ja luust" Dokumentaalfilm II operaator
2013 "Turbokelk!" Amatöörfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Operaator
Helirežissöör
Monteerija
Eriefektid
2012 "Muna" Mängufilm
Animafilm
2012 "Pulgakommi tapatalg" Mängufilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Operaator
Helirežissöör
Monteerija
Eriefektid
2012 "Ruubiku kuubiku õudus" Mängufilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Operaator
Helirežissöör
Monteerija
Eriefektid
Kuri ruubiku kuubik (hääl)
2012 "Uudishimu tapab" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
Helilooja
Monteerija
Eriefektid

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm