Avaleht

Mati Kütt

Avaleht

Mati Kütt

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2010 "Taevalaul" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
Monteerija
2007 "Must lagi" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
2007 "Substantia stellaris" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
2006 "Une Instituut" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
Monteerija
2002 "Nööbi odüsseia" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
2001 "Lepatriinude jõulud" Animafilm Foonikunstnik
2000 "Underground" Animafilm Režissöör
1997 "Põrandaalune" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
1995 "Plekkmäe Liidi" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
Foonikunstnik
1992 "Sprott võtmas päikest" Animafilm Režissöör
1990 "Naksitrallid" Animafilm Kunstnik
Foonikunstnik
1989 "Labürint" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
1987 "Magus planeet" Animafilm Kunstnik
1987 "Naksitrallid II" Animafilm Kunstnik
Foonikunstnik
1985 "Hüpe" Animafilm Kunstnik
1985 "Klaasikillumäng" Animafilm Animaator
1984 "Naksitrallid I" Animafilm Kunstnik
Foonikunstnik
1983 "Põrgu" Animafilm Kunstnik-multiplikaator
1981 "1+1+1" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
1981 "Klaabu kosmoses" Animafilm Kunstnik
1981 "Monument" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
1980 "Suur Tõll" Animafilm Kunstnik-multiplikaator
1979 "… ja teeb trikke" Animafilm Kunstnik-multiplikaator
1979 "Klaabu, Nipi ja Tige Kala" Animafilm Kunstnik
Kunstnik-multiplikaator
1979 "Poiss ja liblikas" Animafilm Kunstnik-multiplikaator
1978 "Klaabu" Animafilm Kunstnik-multiplikaator
1978 "Põld" Animafilm Kunstnik-multiplikaator
1978 "Tolmuimeja" Animafilm Kunstnik-multiplikaator
1977 "Antennid jääs" Animafilm Kunstnik-multiplikaator
1977 "Kas maakera on ümmargune?" Animafilm Kunstnik-multiplikaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm