Avaleht

Markku Tiidumaa

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2021 "Härmävidäjä" Mängufilm
Muud liigitused
Helirežissöör
2021 "Küte" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Helirežissöör
2020 "Jõulud džunglis" Mängufilm Helirežissöör
2019 "Jagada või mitte jagada " Dokumentaalfilm Helirežissöör
Heli järeltöötlus
2019 "Sõda igavatele seintele" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2018 "Kuuleb. Ei Kuule." Dokumentaalfilm Helikujundaja
2017 "Rohelised kassid" Mängufilm Heli järeltöötluse assistent
2017 "Tuhamäed" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2016 "Kallis õeke" Mängufilm Heli järeltöötlus
2016 "Täna mängime sõda" Dokumentaalfilm Heli järeltöötlus

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm